ACB

Wie wij zijn

We geloven in wederzijds vertrouwen als basis voor coaching en begeleiding. Durf te vertrouwen op anderen en ontdek je innerlijke kracht.

Wij ondersteunen jouw in dit proces. Ontmoet ons team.

Naam: Miriam Hommes – Eriks
Functie: Algemeen Directeur

Autisme Coach, ambulante ondersteuning

Na 16 jaar met veel plezier in de zorg te hebben gewerkt ben ik van mening dat in de begeleiding van mensen met ASS nog steeds te vaak gedacht wordt in onmogelijkheden in plaats van in mogelijkheden.
In beperking en zorg.
Autisme is andersom ontwikkelen en dus andersom denken.

Sinds december 2017 ben ik gestart als ZZP’er met de ambulante begeleiding en coaching van mensen met ASS.
Hierbij ondersteun ik deze mensen levens breed en kijk ik juist naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.
Het is mij de afgelopen tijd steeds duidelijker geworden, dat jongeren met autisme rond de middelbare schoolleeftijd steeds vaker worstelen met er bij horen en de ‘nieuwe’ wereld waar zij in terecht komen na het ‘veilige’ basis onderwijs.
Vervolgens, wanneer zij de volwassen leeftijd van 18 jaar bereiken, worden zij geacht op eigen benen te staan en vaak vallen zij dan tussen wal en schip. Vanaf 18 jaar wordt er van uitgegaan dat jongeren zelf keuzes mogen en kunnen maken.
Veelal wordt, op of rond deze leeftijd, de zorgverlening/ondersteuning van jongeren met ASS stop gezet.
Dit ondanks dat juist binnen deze groep velen nog extra ondersteuning nodig hebben.

Dit, in combinatie met mijn enorme enthousiasme en passie voor mijn vak, heeft mij doen besluiten om juist voor deze doelgroep een dagbesteding te starten.
Door middel van de juiste begeleiding & coaching en met de focus op de eigen kwaliteiten en interesses van de jongeren gaan wij samen kijken naar mogelijkheden waardoor eventuele onmogelijkheden toch mogelijk zouden kunnen worden.

Ons team

Dit is ons team met toegewijde project ondersteuners

Adam Smith

Psychiatrist & Founder

Lily Melon

Mental Health Specialist

John Milton

Psychiatrist & Founder

Sophie Turner

Professional Caregiver

William Bill

Caregiver

Ruby Schrute

Caregiver

Vragen? Stel ze gerust!

We hebben een uitstekend team om u de beste zorgverlening te bieden en voor uw dierbaren te zorgen. Als u meer over ons wilt weten en ons de kans wilt geven om u onze beste service te bieden, boek dan vandaag nog een afspraak en word deel van onze gemeenschap.